Contact

Online adverteren op Google

Wist u dat slechts 2% van de aankopen worden gedaan bij het eerste contactmoment? Dit percentage is zelfs nog maar 10% bij het vierde contactmoment. Gemiddeld heeft een klant namelijk tussen de 5 en 8 contactmomenten nodig voordat er tot een aankoop wordt overgegaan.

In deze tijd gaan klanten zelf meer op zoek naar antwoorden. Je kunt tegenwoordig alles vinden op internet, blogs of video's. Daarom is het ook zo belangrijk dat we de kanalen goed inzetten bij het maken van een aankoop.


Sommige bedrijven adverteren met € 5000,- per maand. Dit lijkt misschien een heel bedrag, maar wanneer dit een omzet genereerd van 30.000,- kijk je heel anders naar je advertentie op Google. En je kunt bij ons al starten met een advertentiecampagne van €150,- per maand. Met onze ervaring kunnen we een professionele campagne opstarten en daarmee het resultaat meten van je campagne. Het resultaat vinden wij het belangrijkste onderdeel van de campagne.

  • Relevante advertenties
  • beschikbaar voor Google, Youtube en banners op miljoenen websites

Wat kost het?

Gemiddeld liggen de kosten per klik rond de €0,80 cent. Met een budget €200,- per maand kunt u 250 sitebezoekers werven. En dit zijn klanten die op zoek zijn naar je product of dienst. We kijken ook naar zoekwoorden die we tegen lagere kosten kunnen wegzetten. Zorg ervoor dat u wordt gevonden, wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt. U betaalt alleen wanneer iemand op uw advertentie klikt om uw website te bezoeken, of u te bellen.

"Het gaat er uiteindelijk om hoeveel klanten je overhoudt aan je campagne"

Bovenaan in Google kosten

Conversies

Conversies zijn de resultaten die je hebt gehad met je advertentie campagne (zie hierboven). In dit geval is het een e-mail met een offerte aanvraag. 

Het budget was gemiddeld slechts € 142,- per maand. Voor deze klant zijn we ook ingehuurd als SEO Specialist. In combinatie met de SEO (normale zoekresultaten) en SEA (Google Adwords) krijgen we elke werkdag vrijwel een offerte aanvraag binnen.
De voordelen:

het budget kun je zelf bepalen

je betaald alleen als bezoekers op je advertentie klikken

je staat direct bovenaan in Google

Wil jij ook meer halen uit je bedrijf?

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul nu onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Laat dit veld hieronder leeg:

Eyemedia
Oldenbandringhstraat 28
7907 CV Hoogeveen

Tel: 0528 - 235 228

Webdesign Drenthe

Voorwaarden
Privacy en cookieverklaring
Hulp op afstand

kvk nr. 040 732 51
btw nr. NL001411163B10


Meer informatie?
Neem contact op met Martijn: 06 - 4700 8300
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie