Contact

Website ontwerp | Webdesign

Een website is niet alleen een bron van informatie maar zegt ook in één oogopslag wie je bent. Daarom is het belangrijk dat je de juiste boodschap overbrengt. Ons doel is om bezoekers te overtuigen! Door onze brede ervaring weten wij hoe potentiële klanten benaderd moeten worden.

Het website ontwerp is een belangrijk onderdeel van de website. Het ontwerp moet aansluiten bij de huisstijl en we nemen vaak het doel als uitgangspunt. Wat wil je bereiken met de website? Dit passen we toe in het (web)design. Alle onderdelen worden op maat gemaakt, zo stemmen we het ontwerp perfect af op het bedrijf. Websites van Eyemedia zijn standaard responsive en werken dus op tablet, smartphone en desktop. Je beheert je website met het professionele CMS 'Designr'. Via dit gebruiksvriendelijke Content Management Systeem kun je er eenvoudig zelf voor zorgen dat je website altijd up-to-date is. Maar dat hoeft natuurlijk niet, we kunnen dit ook van je overnemen.

  • Aantrekkelijke vormgeving
  • Snelle laadtijd
  • SEO geoptimaliseerd
  • Conversiegericht

Mobile first

Tegenwoordig wordt er steeds meer op smartphones gezocht naar producten of diensten van bedrijven. Veel websites ontvangen al meer dan 50% van hun bezoekers op mobiele apparaten. De afgelopen twee jaar zijn bestellingen in webshops vanaf mobiele apparaten zelfs met maar liefst 300% gestegen!

Een website leveren we pas op als we er echt trots op zijn. En als we weten dat onze klanten dat ook zijn

Eyemedia maakt je website vindbaar op de meest belangrijke zoekmachines en zorgt er voor dat uw potentiële klanten u weten te vinden! Wij bespreken graag uw wensen en ideeën en maken op basis hiervan een vrijblijvende offerte.

Wil jij ook scoren met je website?

We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Vul nu onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Laat dit veld hieronder leeg:

Eyemedia
Oldenbandringhstraat 28
7907 CV Hoogeveen

Tel: 0528 - 235 228

Webdesign Drenthe

Voorwaarden
Privacy en cookieverklaring
Hulp op afstand

kvk nr. 040 732 51
btw nr. NL001411163B10


Meer informatie?
Neem contact op met Martijn: 06 - 4700 8300
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Ik begrijp het    Meer informatie